Aanpakkers in groen

Elke vorm van groenvoorziening staat of valt bij een goede basis. Van het ontwerp van het terrein en het cultiveren van de voedingsbodem tot de aanleg van het juiste groen en het onderhoud ervan. Als aanpakkers in groen liggen hier onze roots. En we krijgen nog elke dag energie van ieder groenproject.

Onze

Diensten

We zetten ons in om elke particuliere, zakelijke of publieke omgeving een fraaie en passende ambiance te geven. Van ontwerp en aanleg tot realisatie en onderhoud. Van bodem tot aanzicht.

Onze

aanpak

Bij elk project, hoe groot of klein ook, gaan we aan de slag volgens een doordachte aanpak. We willen eerst horen wat jouw plannen en ideeën zijn, en we schromen niet om onze visie te presenteren. Zo komen we samen tot de beste invulling voor jouw terrein. Met een focus op het mooiste en duurzaamste resultaat. Hierbij houden we altijd rekening met het onderhoud voor de lange termijn. We gaan dus nooit direct aan de slag, maar overzien altijd het grote plaatje. Want we zijn doeners, maar wel op basis van een grondig plan van aanpak.

groen

onderhoud

Je groen straalt het mooist wanneer je het de aandacht geeft die het verdient. Met onze kennis en ervaring weten we precies wanneer welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn voor je terrein. We voeren je onderhoud uit op basis van een losse afspraak, maar we kunnen ook een onderhoudscontract met je afsluiten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze

Projecten