Werken met trots, energie en liefde voor groen

Onze mensen herken je direct. Ze zijn zichtbaar gelukkig van het werken in het groen en dragen met trots ons werkkleding. Deze trots is wederzijds: we zien onze aanpakkers als dé sleutel van het succes van Jos Kanters Groenvoorziening. Het is een hechte familie die energie krijgt van elkaar, van onze klanten en natuurlijk van al het groen waarin ze elke dag werken.

parkje tekening

#KantersTeam

Ons team bestaat uitsluitend uit aanpakkers die allen uit hetzelfde hout zijn gesneden. Ze hebben respect voor mens, milieu en omgeving en zijn gedreven om elk project tot in de puntjes te verzorgen.

Team Groen

Dankzij onze faunaspecialisten en eigen ergonomische innovaties zijn we de laatste jaren doorgegroeid tot een van de grotere spelers in ons land. Daar zijn we trots op.

Team Fauna

Dit zijn onze ETW-ers (gecertificeerde treeworkers) en boomspecialisten. Dankzij onze rijke kennis van bomen weten we precies wat we moeten doen. Zowel adviserend als uitvoerend.

Team Boom

Hoveniers in hart en nieren. Ons team houdt van alles wat groen is. De ene met passie voor het tuinontwerp en de ander voor het aanleggen en onderhouden ervan.

Team Tuin

De groenspecialisten vind je niet alleen buiten. Sterker nog, alle buitenprojecten worden binnen voorbereid, gecalculeerd, gepland en afgerond. We doen er alles aan om onze klanten én ons personeel zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Team Kantoor
boom aanplanten
Amfibieschermen Brainport Eindhoven
Normen en

waarden

Veilig
Alles wat we doen, doen we veilig. We voorkomen gevaarlijke situaties voor onszelf en voor de omgeving, en lopen zo geen enkel risico om gewond te raken.

Samen
We zijn een sterk team en hechten veel aan open communicatie, zowel onderling als met de klant. We delen kennis, inzichten en staan open voor feedback.

Respect
Succesvol samenwerken, begint met respect voor elkaar. Voor collega’s onderling, en uiteraard ook voor de klant, zijn terrein en zijn mening.

Positief – Onvoorspelbaarheid hoort bij ons vak. En wat er ook gebeurt, we hebben altijd een positieve mindset en denken oplossingsgericht.

PSO

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is ontwikkeld om inzichtelijk te maken in welke mate bedrijven bijdragen aan de werkgelegenheid van personen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. De PSO heeft als doel de prestaties van bedrijven die socialer ondernemen te (h)erkennen. We zorgen voor passende werkzaamheden, coaching en begeleiding bij het functioneren.

We hebben een app ontwikkeld om onze medewerkers op leuke manier bij te scholen.”

Paul Kanters Directeur
Groenvoorzieners groeien slimmer

met GreenPRO

Jos Kanters Groenvoorziening heeft samen met Wizzflix het trainingsplatform GreenPRO ontwikkeld. Het doel: groenvoorzieners op een efficiënte wijze bijscholen, zonder dat het je als werkgever tijd en energie kost. De oplossing is een beveiligde online omgeving, waarbinnen nieuwe medewerkers aan de slag gaan met trainingsvideos. De video instrueert de medewerker en legt een kort examen af. Slaagt hij of zij? Dan staat de volgende video klaar. Op deze manier leid je op efficiënte wijze je werknemers op, zonder dat je eigen personeel hoeft in te zetten.

Meer info vind je op: www.wizzflix.com/greenpro