Aanplanting inbreidingswijkje Hooghwerf Eindhoven

Aan de rand van het centrum in Eindhoven ligt Hooghwerf. Een inbreidingswijkje met eengezinswoningen, appartementen en winkels. Na de bebouwing schakelde wegenbouwer Aannemingsbedrijf Van der Zanden Moergestel B.V. ons in om de wijk te voorzien van sfeervol groen.

De vraag

van de klant

De beplanting voor Hooghwerf betreft een project van Aannemingsbedrijf Van der Zanden Moergestel B.V. voor een standaard RAW-bestek, dus alles is al bepaald door de bestekschrijver. We verzorgen dus echt de finishing touch voor de wijk Hooghwerf. Uitblinken in zo’n bestek-project doe je door efficiënt te werken en strak te plannen. Want een goede werkvoorbereiding betekent een vliegende start.

Zorgvuldige

voorbereiding

Voor de aanvang van de werkzaamheden, hebben we het bestek beoordeeld en de potentiele risico’s in kaart gebracht. We analyseren de bestekposten en kijken naar mogelijke verbeteringen voor het project. Hierdoor kunnen we risico’s verkleinen en kansen benutten tijdens de uitvoering, zodat we een zo hoog mogelijke kwaliteit behalen op het project en het ook nog eens efficiënt aangelegd wordt.

Trots

op het resultaat

Net als wij is ook de opdrachtgever zeer tevreden met het resultaat. Onze groenwerkzaamheden voegen veel sfeer toe aan de wijk. Daardoor is de Hooghwerf nu een levendiger geworden.

aanplanting wijk Eindhoven
aanplanten perkje