Aanpakkers voor Fauna

Onze aanpakkers hebben veel kennis op het gebied van fauna. Ze weten precies welke planten geschikt zijn om jouw particuliere, zakelijke of publieke omgeving een passende uitstraling te geven. We zijn je van dienst met de onderstaande diensten.

Onze

Diensten

Dieren verdienen een duurzaam territorium waar ze in alle vrijheid en harmonie samenleven met ons als mens. Met de onderstaande diensten en producten zetten we ons in voor een goede balans tussen mens en fauna.

Onze

aanpak

Bij elk project, hoe groot of klein ook, gaan we aan de slag volgens een doordachte aanpak. We willen eerst horen wat jouw plannen en ideeën zijn, en we schromen niet om onze visie te presenteren. Zo komen we samen tot de beste invulling voor jouw terrein. Met een focus op het mooiste en duurzaamste resultaat. Hierbij houden we altijd rekening met het onderhoud voor de lange termijn. We gaan dus nooit direct aan de slag, maar overzien altijd het grote plaatje. Want we zijn doeners, maar wel op basis van een grondig plan van aanpak.

Onderhoud

Fauna

Je fauna verdient alle aandacht. Met onze kennis weten we precies welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn voor je planten, en op welk moment. We voeren je onderhoud uit op basis van een losse afspraak, maar we kunnen ook een onderhoudscontract met je afsluiten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze

Projecten