Aanpakkers in de tuin

Sinds 2008 zijn we een vertrouwd gezicht voor de aanleg en het onderhoud van de tuinen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Je kunt rekenen op de energie van onze aanpakkers en op hun rijke kennis over alles wat groeit en bloeit. We zijn je van dienst met de onderstaande werkzaamheden.

Onze

Diensten

De tuin is je natuurlijke baken van rust. De plek waar je ontspant op jouw manier. We zetten ons in om jouw (bedrijfs)tuin in te richten volgens jouw wensen. We gaan voor je aan met de volgende producten en diensten.

Onze

aanpak

Bij een tuin onderscheiden we drie stappen: ontwerp, aanleg en onderhoud. Daarmee werken we altijd volgens een doordachte aanpak. We willen eerst horen wat jouw plannen en ideeën zijn, en we schromen niet om onze visie te presenteren. Zo komen we samen tot de beste invulling voor jouw tuin. Met een focus op het mooiste en duurzaamste resultaat. Hierbij houden we altijd rekening met het onderhoud voor de lange termijn.

De onderhoud

aan uw tuin

Jos Kanters Groenvoorziening zorgt ervoor dat je terrein er altijd tot in de puntjes bij ligt. Want naast aanleg en tuinadvies, verzorgen we ook het onderhoud. We voeren je onderhoud uit op basis van een losse afspraak, maar we kunnen ook een onderhoudscontract met je afsluiten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.