Boom aanplanten

We zijn aanpakkers van groen die houden van hun vak. Én van bomen. We zien de boom als krachtige blikvanger in een straat of park. Een onmisbaar onderdeel van het decor waarop ons dagelijks leven zich afspeelt. We kunnen uren doorpraten over bomen, maar laten we het voor nu praktisch houden en kijken wat we voor jou kunnen betekenen bij het aanplanten van bomen.

laanbomen aanplanten
Grondige aanpak bij

bomen aanplanten

Onze klantenkring is bijna net zo veelzijdig als ons aanbod flora. Wij werken veel voor overheden, maar ook voor verenigingen, instanties, bedrijfsleven en particulieren. Dit betekent in de praktijk dat we bomen aanplanten in natuurlandschappen en parken, maar ook in tuinen en op bedrijfsterreinen.

Bomen aanplanten

vereist kennis.

Want elke boom is anders, net als iedere bodem. Daarom gedijt niet iedere boom even goed op dezelfde plek. Wij kennen die verschillende eigenschappen als geen ander en weten precies wat nodig is voor de inrichting van elk gebied. Ons uitgangspunt is altijd een bomenplan – opgesteld door ons of door een externe partij – waarmee we aan de slag gaan. Aan de hand hiervan maken we de grond klaar, nemen we voorzorgsmaatregelen, planten de boom en verzorgen we de afwerking rondom de boom, waaronder het herstellen van het straatwerk.