Amfibieschermen voor Brainport Eindhoven

Vaak plaatsen we rasters van gaas voor grote dieren, maar ook voor allerlei kleine diertjes hebben we een diervriendelijke oplossing. Zo plaatsten we een amfibiescherm rondom Brainport Eindhoven om ervoor te zorgen dat de dieren niet de wegen betreden.

De vraag

van de klant

Eindhoven Noordwest is een gebiedsontwikkeling voornamelijk gericht op de hightechindustrie. Om het gebied Eindhoven Noordwest te ontsluiten en de bereikbaarheid van de stad, verschillende bedrijventerreinen en Eindhoven Airport te verbeteren, wordt de infrastructuur uitgebreid en aangepast. Jos Kanters Groenvoorziening werd gevraagd om de infrastructuur te voorzien van amfibieschermen.

Efficiënte en

duurzame aanpak

Het rasterwerk voor dit project is gemaakt van duurzaam FSC-hout voor een traject van maar liefst 6 kilometer. Tijdens dergelijke grote werken komt onze expertise goed naar voren. Zo’n grootschalig logistiek project begint bij ons op kantoor met werkvoorbereiding die vraagt om een nauwgezette planning. Met logisch denkwerk vooraf zorgen we voor een efficiënte aanpak op locatie, waarbij we in korte tijd veel werk verzetten.

Wat is

onze rol?

  • Infrastructuur voorzien van rasters
  • Plaatsen amfibieschermen
Amfibieschermen Brainport Eindhoven
Amfibieschermen Brainport Eindhoven