Aanleg tuinverlichting

Tuinverlichting is de praktische sfeermaker in je tuin. Het bepaalt voor een groot deel hoe sfeervol je tuin er ’s avonds uitziet. Vreemd genoeg is tuinverlichting vaak onderbelicht. Als aanpakkers van jouw buitenomgeving zorgen we dat tuinverlichting de eer krijgt die het verdient. Vanaf de ontwerpfase tot en met de aanleg.

Professionele aanleg van

sfeervolle tuinverlichting

De aanleg van tuinverlichting begint met een verlichtingsplan. Hierin doen we een voorstel voor het type tuinverlichting en op welke plekken je deze het best kunt plaatsen. Bij de aanleg van de tuin en het terras houden we rekening met de aan te leggen verlichting en te trekken kabels. Tot slot sluiten we alles aan en zorgen we dat de tuinverlichting ook daadwerkelijk de beloofde sfeer geeft. Precies volgens plan.

Steeds meer

mogelijkheden in tuinverlichting

De ontwikkelingen in tuinverlichting gaan snel. Technisch, maar vooral ook qua design. Want we leven veel buiten en richten ons buitenleven graag zo stijlvol mogelijk in. Van terras tot eventuele buitenkeuken. Leveranciers van tuinverlichting spelen heel goed in op die ontwikkeling en bieden prachtige oplossingen aan, die we je graag presenteren.