Een goed beplantingsplan maakt je tuin af

Het ontwerp van je tuin kan nog zo fraai en veelbelovend zijn, als het niet is onderbouwd met een goed beplantingsplan komt het nooit echt tot bloei. Want het is uiteindelijk de beplanting die je tuin de allure geeft die wordt beloofd in het tuinontwerp.

Wat staat er in een

beplantingsplan?

Het beplantingsplan bestaat uit een gericht advies van bomen, planten, struiken en kruiden voor jouw tuin. Dit plantadvies is afgestemd op je persoonlijke wensen, op de grondsoort en op de ligging van je tuin. Ons doel is dat je tuin een natuurlijk onderdeel wordt van het landschap.

Afgestemd op

elk seizoen

Bij het opstellen van je beplantingsplan streven we ernaar om je tuin het hele jaar door te laten stralen. Want het is prachtig dat je tuin er mooi bij ligt in het voorjaar of najaar, maar wat dacht je ervan als je tuin ook prachtig tot zijn recht komt in het najaar en de winter? Met de kenmerkende kleuren van deze seizoenen?

Jouw beplatingsplan

op maat

Benieuwd hoe jouw beplantingsplan eruitziet? Neem contact op met ons en we komen snel langs voor een afspraak. We kunnen snel daarna aan de slag voor jouw plan op maat.