Elke tuin verdient een persoonlijk ontwerp

Je tuin is je rustpunt, je visitekaartje, je eigen stukje natuur … En het zegt alles over jou als eigenaar en waar je voor staat in het leven. Ga je voor gemak, voor wildgroei of wil je juist dat alles er strak bij ligt? Wat je tuinwensen ook zijn: wij zorgen voor een ontwerp op maat. Voor een groene omgeving die perfect past bij jou.

Hoe ontwerpen wij

je tuin?

Tijdens een persoonlijke afspraak inventariseren wij al je wensen. Wij horen graag waar je van houdt en wat je absoluut niet wilt. Qua ontwerp, maar ook op het gebied van beplanting. En we schromen niet om zelf al tuinideeën in te brengen. Al pratend komen we samen tot het perfecte plaatje voor jouw tuin. Deze werken we uit in een inzichtelijk tuinontwerp in 3D, zodat je een duidelijk beeld krijgt van onze plannen.

Een beplantingsplan

voor je tuinontwerp

Een tuinontwerp is nog maar het begin. Minstens zo bepalend is de beplanting. Deze bepaalt de uitstraling, maar ook het onderhoud dat je straks hebt in je tuin. Daarom bevat ons tuinontwerp altijd een beplantingsplan. Een professioneel advies op maat over het te planten groen dat past bij jou en je omgeving.

Al snel genieten van

een nieuwe tuin?

Neem dan contact op met ons en we komen snel langs voor een afspraak. We kunnen je snel daarna al een passend tuinontwerp presenteren.