Tuinvijver ontwerpen

Wilt u graag een tuinvijver laten ontwerpen? Jos Kanters Hoveniers regelt het voor u. Wij leveren altijd unieke ontwerpen die bij u passen. Wij zijn vernieuwend en onderscheidend op alle fronten en werken snel en doelgericht met goed materieel. Wij ontwerpen graag uw tuinvijver en als het nodig is uw hele tuin voor u, waarbij we luisteren naar uw wensen.

Tuinvijver laten ontwerpen door Jos Kanters Hoveniers

Als u graag een tuinvijver in de tuin wilt, dan doet u er goed aan om deze te laten ontwerpen door een specialist. Bijvoorbeeld van Jos Kanters Hoveniers. Wij hebben al jaren ervaring met het ontwerpen van tuinen, het aanleggen ervan en het onderhoud eraan. Graag horen we wat uw wensen zijn; een kleine, grote, ronde of vierkante vijver? We maken ook graag een beplantingsplan, om uw vijver te voorzien van bijbehorende planten die het plaatje compleet maken. Wij kunnen zelfs een heel tuinontwerp voor u maken.

Onderhoud van uw tuinvijver

Nadat u door ons een tuinvijver heeft laten ontwerpen en aanleggen, kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud ervan. Het is belangrijk om uw vijver goed te laten onderhouden om bijvoorbeeld algen te verwijderen of zelfs te voorkomen. Zo blijft uw vijver er altijd goed uit zien. Wilt u graag door ons uw tuinvijver laten ontwerpen, dan maken wij graag een afspraak met u om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0492 465201.

Anderen bekeken ook:

Tuinarchitect Helmond Tuinontwerp Oss | Tuinonderhoud Oss | Tuinarchitect Noord-Brabant | Tuin aanleggen