Tuinontwerp Oss

Wilt u graag een goed tuinontwerp voor uw tuin in Oss? Schakel dan Jos Kanters Hoveniers in. Wij zijn er voor bedrijven en particulieren en zowel grote als kleine tuinen. Van kleine voortuinen tot een groot landgoed; bij ons kunt u terecht voor een goed tuinontwerp. Onze hoveniers hebben al jarenlang ervaring in het maken van tuinontwerpen, het aanleggen van tuinen en het onderhoud ervan. Graag horen wij hoe we u van dienst kunnen zijn.

Een professioneel en passend tuinontwerp voor uw tuin in Oss

Wij zien een tuin als een echt visitekaartje; het is een eerste indruk. Zowel voor bedrijven als particulieren is dit het geval. Een tuin zegt veel over wie u bent en waar u in het leven staat. Wij horen tijdens een afspraak graag wat u mooi vindt en wat u liever niet terugziet in uw tuin. We denken graag met u mee. Als we een compleet plaatje hebben, zorgen we voor een tuinontwerp voor uw tuin in Oss dat bij u past.

Inclusief beplantingsplan

Een tuinontwerp voor uw tuin in Oss is bij ons niet compleet zonder beplantingsplan. Dat is vaak bij andere hoveniersbedrijven wel anders. Wij vinden echter dat de beplanting de tuin maakt of breekt. Daarom is de juiste beplanting in uw tuin erg belangrijk. Ook kunnen we een verlichtingsplan maken, zodat de juiste aspecten in uw tuin goed verlicht worden. Wilt u ook graag een tuinontwerp voor uw tuin in Oss door onze specialistische hovenier? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken door te bellen naar 0492 465201.

Anderen bekeken ook:

Hoveniersbedrijf Noord-Brabant | Kunstgras laten leggen Eindhoven | Hovenier Boekel | Hovenier Gemert | Hekwerk laten plaatsen