Tuinonderhoud Oss

Voor vakkundig tuinonderhoud in de omgeving van Oss, Uden en Den Bosch schakelt u Jos Kanters Hoveniers in. Waarom? Wij beschikken over ervaring in het ontwerpen aanleggen én onderhouden van zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen. Met een groen hart besteden de hoveniers veel aandacht aan uw tuin, zodat deze eruit blijft zien zoals vlak na de oplevering en niet verloedert.

Uitgebreid tuinonderhoud in Oss en omgeving

Het onderhouden van uw tuin is belangrijk. Het laten verwaarlozen van uw tuin is natuurlijk zonde. Daarom schakelt u de hoveniers van Jos Kanters Hoveniers, werkzaam in onder andere Uden en Den Bosch, voor tuinonderhoud. Wij verrichten onder andere:

  • Tuinonderhoud aan (sier)bestrating
  • Onderhoud aan bomen
  • Onderhoud aan vijvers
  • Tuinonderhoud aan borders en plantvakken

De mate van het onderhoud is volledig met u bespreekbaar. Zo kunnen wij periodiek bij u langskomen, maar eenmalig onderhoud is ook mogelijk. Onze hoveniers verrichten niet enkel onderhoudswerkzaamheden. Tegelijkertijd wordt de kwaliteit van uw tuin gecheckt.

Ook voor onderhoud aan uw bedrijfstuin

Beschikt u over een bedrijfstuin? Dan is het eveneens belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. Een bedrijfstuin is vaak het eerste wat klanten, bezoekers en sollicitanten zien van uw organisatie. Het zegt veel waar u voor staat. Het is het visitekaartje van uw organisatie in de regio Den Bosch, Oss en Uden, waardoor tuinonderhoud aan uw bedrijfstuin een must is.

Is uw tuin toe aan onderhoud?

Is uw tuin in de omgeving van Den Bosch, zoals in Oss of Uden, toe aan tuinonderhoud? Dan stellen we graag samen met u een passende offerte voor u op. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0492 465201. Heeft u vragen of een specifieke vorm van onderhoud? Of wilt u meer informatie ontvangen over de werkwijze? Dan belt u ook naar het bovengenoemde telefoonnummer.

Anderen bekeken ook:

Kunstgras laten leggen Eindhoven | Hovenier Boekel | Hovenier Gemert | Hekwerk laten plaatsen | Hoveniersbedrijf Noord-Brabant