Hoveniersbedrijf Noord-Brabant

Jos Kanters Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat vooral werkzaam is in Noord-Brabant. Wij zijn een hoveniersbedrijf dat vernieuwing hoog in het vaandel heeft staan. Wij onderscheiden ons graag van de anderen door snel, doelgericht en met uitstekend materieel te werken. We willen graag blijven vernieuwen en willen ook graag uw hoveniersbedrijf zijn; we horen dus graag wat we voor uw tuin in Noord-Brabant kunnen betekenen.

Jos Kanters Hoveniers: hét hoveniersbedrijf van Noord-Brabant

U kunt bij ons hoveniersbedrijf in Noord-Brabant altijd terecht voor uitstekend vakwerk. U kunt ons inschakelen voor verschillende werkzaamheden, zoals:

  • Ontwerp: tuinontwerp, beplantingsplan en verlichtingsplan
  • Aanleg: aanleg van bestrating, schuttingen, hekwerk, tuinverlichting, vijvers, beregeningsinstallaties, kunstgras, gras en beplanting
  • Onderhoud van uw bedrijfstuin, bestrating, bomen, borders, plantvakken en vijvers

Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een kleine achtertuin, een groot landschap of een strakke bedrijfstuin in Noord-Brabant, ons hoveniersbedrijf staat voor u klaar.

Neem contact met ons op

Wij horen graag wat ons hoveniersbedrijf voor uw tuin in Noord-Brabant kan doen. Hiervoor kunt u een afspraak met ons maken. Dit kunt u doen door te bellen naar 0492 465201. Wij horen graag wat uw wensen zijn en maken deze graag waar!

Anderen bekeken ook:

Hekwerk plaatsen Helmond | Hovenier Volkel | Hovenier Beek en Donk