Hovenier Boekel

De hovenier van Jos Kanters Hoveniers zorgt graag voor de tuin van uw dromen bij u in Boekel. Wilt u graag een vijver in de tuin? Of een mooi grasveld waar de kinderen op kunnen spelen? Of denkt u eerder aan een strakke tuin met een strak betegeld pad? Het is allemaal mogelijk bij Jos Kanters Hoveniers. Wij bieden een professionele en klantgerichte service en zorgen altijd voor een uniek ontwerp.

Aanleg en onderhoud door onze hovenier bij u in Boekel

Naast dat wij een volledig op maat gemaakt ontwerp voor u kunnen maken, kunt u onze hovenier ook inschakelen voor tuinaanleg en –onderhoud in uw tuin in Boekel. Wij kunnen beplanting, vijvers, bestrating en nog veel meer in uw tuin, geheel naar wens, aanleggen. Maar ook het onderhoud vinden wij belangrijk. Het voorkomt dat uw tuin gaat verloederen en zorgt ervoor dat deze mooi blijft. En dat is natuurlijk wat u wilt.

Ook bedrijfstuinen

Wij zijn er niet alleen voor particulieren, ook bedrijfstuinen nemen wij graag onder handen. Ook hiervoor maken wij unieke ontwerpen, leggen deze tuinen aan en zorgen voor het onderhoud van uw bedrijfstuin. Het is immers het visitekaartje van uw bedrijf en moet er dus altijd mooi en verzorgd uitzien. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze hovenier in Boekel door te bellen naar 0492 465201. Wij maken graag een afspraak met u om deze te bespreken.

Anderen bekeken ook:

Hovenier Volkel | Hovenier Beek en Donk | Hekwerk plaatsen Helmond