Hoveniersbedrijf Helmond

Jos Kanters Hoveniers is een onderscheidend en verfrissend hoveniersbedrijf in de omgeving van Helmond. Wij hebben vernieuwen als hoofddoel. Wij vinden het belangrijk om unieke en vernieuwende tuinontwerpen aan te leveren en deze vervolgens uit te voeren. Wij denken graag met u mee en horen graag wat uw wensen zijn, om zo tot het gewenste resultaat te komen. Of het nu gaat om een bedrijfstuin of om een achtertuin, wij zijn er voor elke klus van zowel bedrijven als particulieren.

Jos Kanters Hoveniers: niet zomaar een hoveniersbedrijf in Helmond

Wij onderscheiden ons hoveniersbedrijf op verschillende manieren van andere hoveniersbedrijven in de omgeving van Helmond. Naast dat we altijd een uniek ontwerp bieden, bieden we standaard bij ons tuinontwerp altijd een beplantingsplan. En dat doet lang niet ieder hoveniersbedrijf in Helmond en omstreken. Dat is iets dat ook onze verbazing wekte. De beplanting maakt of breekt een tuin. Het is daarom heel belangrijk om een beplantingsplan te hebben. In dit beplantingsplan adviseren we u over het aan te planten groen.

Onderhoud aan uw tuin

Naast dat u ons hoveniersbedrijf kunt inschakelen voor tuinontwerp en tuinaanleg, zijn wij er ook voor tuinonderhoud. Als uw tuin namelijk niet goed onderhouden wordt, verloedert het snel. Dat is zonde. Of het nu gaat om onderhoud aan uw vijver om algen te verwijderen of te voorkomen, of om onderhoud aan uw bestrating om het vrij te maken van onkruid; het is allemaal mogelijk. Neem contact op met ons hoveniersbedrijf om een afspraak te maken over uw tuin in Helmond door te bellen naar 0492 465201.

Anderen bekeken ook:

Tuin aanleggen | Tuinarchitect Helmond | Tuinontwerp Oss | Tuinonderhoud Oss | Tuinarchitect Noord-Brabant