Erfinrichtingsplan

Het laten opstellen van een erfinrichtingsplan is raadzaam als u een nieuwe tuin aan wilt leggen. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten van uw nieuwe tuin en bespaart u veel tijd. Schakelt u hiervoor een specialist in? Kies dan voor Jos Kanters Hoveniers. Dankzij onze jarenlange ervaring realiseren wij het plan dat voldoet aan uw wensen.

Vakmanschap bij het opstellen van een erfinrichtingsplan

De vakspecialisten van Jos Kanter Hoveniers stellen samen met u een erfinrichtingsplan op. Tijdens een afspraak maakt u uw wensen kenbaar en vertelt u wat er absoluut niet mag ontbreken in uw tuin. Daarnaast inventariseren wij de mogelijkheden en bespreken de beplanting die hierin past. Dit wordt allemaal opgenomen in het erfinrichtingsplan.

Ook voor tuinaanleg en tuinonderhoud

Als u graag uw erf onder handen wilt nemen, kiest u voor een ervaren hovenier. Vaak komt u er dan op uit dat u meerdere hoveniers moet inschakelen voor de verschillende werkzaamheden. Bij Jos Kanters Hoveniers is dit niet het geval. Naast dat wij een erfinrichtingsplan voor u opstellen, leggen de groenspecialisten uw tuin aan én verzorgen het tuinonderhoud. Zo bieden wij u een totaaloplossing.

Interesse? Maak een afspraak

Bent u benieuwd hoe uw erf eruit ziet in de toekomst? Of wilt u meer informatie over de inhoud van een erfinrichtingsplan? Maak dan een afspraak met Jos Kanters Hoveniers om het een en ander door te spreken. Hiervoor belt u naar 0492 465201.

Anderen bekeken ook:

Bomen aanplanten | Tuinaanleg Uden | Tuinontwerp Uden | Gaashekwerk laten plaatsen | Tuinarchitect Oss