Tuinontwerp Uden

In een tuinontwerp voor uw tuin in Uden wilt u natuurlijk dat alle gewenste elementen erin terug komen. Als u uw tuinontwerp laat maken door Jos Kanters Hoveniers, bent u hiervan verzekerd. Wij zorgen namelijk altijd voor unieke en onderscheidende ontwerpen waarin we al uw wensen verwerken. Of het nu gaat om een groot landgoed, een bedrijfstuin of een achtertuin; wij staan voor u klaar.

Een uniek tuinontwerp voor uw tuin in Uden

U wilt natuurlijk geen standaard tuin. Daarom schakelt u ons in, voor een uniek tuinontwerp voor uw tuin in Uden. Of het nu gaat om een bedrijfstuin of een voortuin; een tuin is een visitekaartje en moet er goed uitzien. Het moet bij u of uw bedrijf passen. Wij horen tijdens een afspraak dan ook graag wat u mooi vindt. En wat niet. Wat ziet u graag terugkomen in de tuin? Wat wilt u liever niet? Graag denken we met u mee! We zullen vervolgens een compleet plaatje maken, wat zal resulteren in een 3D tuinontwerp dat helemaal bij u of uw bedrijf in Uden past.

Een beplantingsplan en een verlichtingsplan

Bij een tuinontwerp hoort een beplantingsplan. Echter vindt niet elke hovenier dat. Wij wel; wij vinden dat de beplanting een tuin maakt of breekt. Daarom zorgen wij bij een tuinontwerp voor uw tuin in Uden ook direct voor een beplantingsplan. Daarnaast kunnen we ook een verlichtingsplan opstellen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492 465201.

Anderen bekeken ook:

Tuinberegening aanleggen | Vijver aanleggen Den Bosch | Beregeningsinstallatie Eindhoven | Hovenier Uden