Tuinarchitect Oss

Een tuinarchitect die uw tuin in Oss helemaal ontwerpt zoals u het voor ogen heeft. Die vindt u bij Jos Kanters Hoveniers. Wij staan voor echt vakmanschap. Wij luisteren naar uw wensen en combineren onze kennis en ervaring hiermee om tot een prachtig ontwerp te komen. Of het nu gaat om een landgoed of een achtertuin in Oss, u kunt onze tuinarchitect ervoor inschakelen.

Tuinarchitect in de omgeving van Oss: een professioneel ontwerp

Schakel onze tuinarchitect in voor een professioneel ontwerp van uw tuin in Oss. Wij vinden dat elke tuin een persoonlijk ontwerp verdient; het zegt namelijk veel over u en uw levensfase. We horen tijdens een afspraak graag wat uw wensen zijn. Wat vindt u mooi en wat niet? Wat moet er zeker in uw tuin aanwezig zijn en wat ziet u liever niet? Zo maken we een tuinontwerp dat helemaal past bij uw wensen. Daarna maken we ook een beplantingsplan; de uitstraling van de tuin wordt namelijk gecreëerd door de beplanting. En beplantingsplan krijgt u lang niet bij elke hovenier, maar wel bij Jos Kanters Hoveniers.

Een verlichtingsplan

Na het tuinontwerp en het beplantingsplan, kan onze tuinarchitect uw tuin in Oss ook voorzien van een verlichtingsplan. Zo kunnen we op maat gemaakte verlichting aanleggen in uw tuin, zodat de mooiste delen van uw tuin mooi en praktisch verlicht worden. Wilt u graag een afspraak maken met onze tuinarchitect om te ontdekken wat er mogelijk is voor uw tuin in Oss? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492 465201.

Anderen bekeken ook:

Vijver aanleggen Den Bosch | Beregeningsinstallatie Eindhoven | Hovenier Uden | Tuinberegening aanleggen