Aanleg bestrating voor tuin bosvilla

Een familie uit Lieshout beschikt over een prachtig perceel. Een bijna parkachtige omgeving, met hun huis als middelpunt. De familie benaderden ons om boomstronken te verwijderen, de oprit op te hogen met grind en een nieuw terras aan te leggen. Op basis daarvan zijn we in gesprek gegaan en hebben we de wensen geïnterpreteerd en verder gespecificeerd.

De tekening

komt tot leven

Zo’n grootschalig project start op papier. Het ontwerp lag er in grote lijnen en deze hebben we in nauwe samenwerking met de klant afgestemd. Van tegels tot beplanting. Veel aandacht ging ook uit naar het hoogteplan. In het verleden had de familie veel last van plassenvorming in de tuin. De afwatering hebben we goed geleid met veel grondwerk, zodat waterproblemen tot het verleden behoren.

Een extra uitdaging van zo’n bosrijke omgeving is dat je rekening moet houden met de boomwortels. Enerzijds wil je schade aan boomwortels voorkomen en anderzijds wil je voorkomen dat je in de toekomst te maken krijgt met wortelopdruk bij de stoepen.

Wat is

onze rol?

  • Boomstronken verwijderen
  • Oprit ophogen
  • Aanleg terras
  • Aanleg trappen
Waardering

van de klant

De klant sprak mooie woorden uit na afloop van deze opvangrijke klus. Ze waarderen ons, omdat we ze meenemen in ons verhaal. We legden precies uit wat we deden en waarom we kiezen voor die aanpak. En ook onze aanpakkers in het groen konden rekenen op een fijn compliment: “Het zijn sociale jongens die met veel respect omgaan met onze woon- en buitenomgeving.”