Uitbreiding bedrijfstuin Fransen Gerrits

Enkele jaren geleden hebben we de bedrijfstuin mogen verfraaien bij (voerspecialist) Fransen Gerrits. Toen het bedrijf ging uitbreiden op het naastgelegen perceel werden we gevraagd om ook de extra grond aan te leggen bij het nieuw te bouwen kantoor. Ze waren nog steeds erg tevreden over de bestaande tuin, waardoor ze vroegen om dezelfde stijl door te trekken.

Onze

aanpak

We hebben een nieuwe schets gemaakt die de nieuwe tuin integreert met de oude, maar ook matcht met de moderne stijl van het nieuwe kantoorpand. We hebben elementen overgenomen uit de oude tuin, zodat het totale perceel een eenduidige stijl heeft.

De werkzaamheden vonden plaats, terwijl het nieuwe kantoor werd gebouwd. Dit vraagt om een flexibele aanpak van ons en een nauwe afstemming met het bouwbedrijf, zodat we niet te veel in elkaars vaarwater komen tijdens de werkzaamheden, met alle mogelijke schade aan de planten en waterinstallaties van dien. Door betrokken te zijn bij ieders processen waren we elkaar van meerwaarde, in plaats van dat we elkaar in de weg liepen.

Wat is

onze rol

  • ontwerp tuin
  • verzorgen sierbestrating
  • plaatsing plantbakken
  • verzorgen beplanting
  • aanleg waterinstallaties
Bedrijfstuin Fransen Gerrits
Bedrijfstuin Fransen Gerrits
Prachtig

totaalproject

We hebben bijvoorbeeld samen de stoepen aangelegd. Wij de sierbestrating – onder meer van de patio met afgeronde tegels – zij de standaard bestrating die opgeleverd moest worden voor de bouw. Door samen op te trekken als ingespeeld team voorkwamen we dubbel werk, en dus dubbele kosten voor de klant. Naast het straatwerk hebben we plantenbakken geplaatst, de beplanting verzorgd en waterinstallaties aangelegd.

We kijken met trots terug op dit totaalproject, dat vlakbij ons in de buurt is opgeleverd. Dát is nou het leuke van werken met lokale partijen. Wij hechten, net als Fransen Gerritsen, veel aan deze betrokkenheid bij de eigen omgeving.