Vijver aanleggen Den Bosch

Wilt u een vijver aanleggen in uw tuin in Den Bosch, Oss of omstreken? Maar beschikt u niet over groene vingers? Weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u weinig tijd? Dat is geen probleem. De hoveniers van Jos Kanters Hoveniers staan voor u klaar tijdens het ontwerp, de aanleg en het onderhoud. Zo hoeft u slechts één bedrijf in te schakelen voor het aanleggen van een vijver in omgeving Den Bosch. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vijver laten aanleggen in Den Bosch, Oss en omgeving die voldoet aan uw wensen

De aanleg van een vijver start met een doordacht ontwerp. Hierbij staan uw wensen centraal. Wilt u bijvoorbeeld een natuurvijver, zwemvijver of een vijver met koikarpers? Zodra u tevreden bent met het ontwerp, dan gaan wij de vijver bij u in Den Bosch, Oss of omstreken aanleggen. Dit doen wij van A tot Z: van de aan- en afvoer tot het aanleggen van beplanting en van het aanleggen van een filterinstallatie tot het realiseren van een vlonder. Zo voldoet uw vijver altijd aan uw gestelde eisen en geniet u van een prachtige vijver.

Ook voor vijveronderhoud

Een vijver vergt onderhoud. Dat is één ding wat u dient te weten als u een vijver wilt laten aanleggen in Den Bosch, Oss of elders in de regio. Zo houdt u uw vijver gezond. Daarom nemen wij dit werk u graag uit handen. Hoe vaak wij bij u langskomen, is afhankelijk van uw vijver en wat u zelf doet aan uw vijver. Zo kunnen wij tweemaal per jaar langskomen, maar ook periodiek onderhoud is mogelijk. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Beleef jarenlang plezier van uw vijver

Wilt u een vijver laten aanleggen door Jos Kanters Hoveniers? Dan beleeft u jaren plezier aan uw vijver. Bel naar 0492 465201 om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken. Neem ook gerust contact met ons op bij vragen of voor meer informatie.

Anderen bekeken ook:

Vijver aanleggen Eindhoven | Beplantingsplan | Tuinonderhoud Helmond | Tuinaanleg Nuenen