Hekwerk plaatsen Helmond

Overweegt u om een hekwerk te laten plaatsen rondom uw tuin of paardenweide in Helmond? Dan is het begrijpelijk dat uw voorkeur uitgaat naar een hekwerk met een fraaie uitstraling dat past bij het geheel. Het is immers het decor waar u vanuit uw tuin en woning op uitkijkt. Daarom schakelt u de vakmensen van Jos Kanters Hoveniers in. Dankzij onze ervaring kunnen wij een hekwerk plaatsen rondom een groot landgoed of normale achtertuin, maar ook een paardenweide behoort tot de mogelijkheden.

Laat een kwalitatief en stijlvol hekwerk plaatsen bij u in Helmond

Als u een hekwerk laat plaatsen in Helmond of omstreken wilt u weten wat er wordt geplaatst, toch? Daarom plaatsen wij niet alleen het hekwerk in uw tuin of rondom een paardenweide. Maar in samenspraak met u ontwerpen wij deze ook. Dit kan variëren van een gemetselde schutting met kleine details tot een simpele hardhouten scheidingswand. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief én stijlvol hekwerk.

Vakwerk van A tot Z

Als u een hekwerk laat plaatsen in uw achtertuin of op een andere locatie, dan kunt u rekenen op een totale dienstverlening. Dat wil zeggen dat wij naast het ontwerpen en plaatsen van het hekwerk ook de fundering verzorgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U schakelt Jos Kanters Hoveniers in voor meer dan alleen het plaatsen van een hekwerk rondom tuinen of paardenweides in de regio Helmond. Ook voor een doordacht tuinontwerp, de aanleg van uw tuin en tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Graag horen wij wat uw wensen zijn tijdens een kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0492 465201.

Anderen bekeken ook:

Erfinrichtingsplan | Tuinaanleg Veghel | Vijver aan laten leggen | Tuinman Uden | Tuinman Helmond