Aanleg voor- en achtertuin Eindhoven

Een familie uit Eindhoven nam contact met ons op voor de renovatie van hun voor- en achtertuin. Op basis daarvan zijn we in gesprek gekomen, hebben we ideeën uitgewisseld en onze aanpak besproken. Dit beviel goed en zo zijn we tot elkaar gekomen.

Groot project met

diverse specialismen

De familie had grote plannen met hun omvangrijke tuin. Veel bestaande bomen moesten worden gerooid en boomstronken verwijderd, zodat de voor- en achtertuin opnieuw ingericht kon worden. Voorzien van keramische tegels en waaltjes, cortenstaal plantenbakken, beplanting, grind en hekwerk van betongaas met begroeiing.

In dit grootschalige tuinproject konden we meerdere specialismen kwijt. Na het rooien van de bomen die veel daglicht tegenhielden voor het huis, begonnen we met een schone lei. We hebben het terrein in nauw overleg met de klant ingericht, met als resultaat een prachtig aangelegde tuin, op basis van ons tuinontwerp en beplantingsplan gemaakt.

Wat is

onze rol?

  • Tuinontwerp, een beplantings- en een hoogteplan
  • Rooien van bomen
  • Aanleg tuin en bestrating
Beplantings- en

hoogteplan

Als basis voor de werkzaamheden hebben we een tuinontwerp, een beplantings- en een hoogteplan gemaakt. Met name dat laatste is van belang met het oog op afwatering bij de bestrating. Het eindresultaat is een sfeervolle en groene tuin, met als blikvanger een overkapping met terras, afscherming met beplanting en een parkeerplaats voor de aanhanger. De complimenten van de buurtbewoners zeggen meer dan genoeg over dit geslaagde project.