Tuinaanleg nieuwbouwhuis Sandershoeve

Ankie en Rob uit Veghel wilden de tuin van hun nieuwe woning aan laten leggen. Ze hadden al ideeën, maar gingen graag met ons in gesprek. We gingen met ze naar de tekentafel om de lijnen uit te zetten en in te vullen met de gewenste beplanting. We kwamen uit op een resultaat met veel organische, natuurlijke vormen.

tuin tekening
Volledig

tuintraject

Uiteindelijk hebben we de complete tuinaanleg gerealiseerd. Bestaande uit het verzorgen van grondwerk en het bestraten van terrassen en de oprit. Ook hebben we het gras gelegd en sierplantsoen, planten en fruitbomen geplaatst. Een volledig tuintraject waarin we al onze creativiteit kwijt kunnen. Zo zien we de opdrachten het liefst.

Wat is

onze rol?

  • Complete tuinaanleg
  • Verzorgen grondwerk, bestraten van terrassen en oprit
  • Aanleg gras, planten en fruitbomen
  • Metselen verhoogde plantenbakken
Vooraf een

grondonderzoek

Zoals zo vaak kom je bij dergelijke grote tuinprojecten verrassingen tegen. Tijdens dit project troffen we veel graszoden en losse grond aan. Dan kun je twee dingen doen: doorakkeren en je planning halen, of toch kiezen voor een grondige aanpak. Uiteraard kozen wij voor het laatste: we plaatsten nieuw geel zand, zodat we er zeker van zijn dat de stoep niet verzakt na een paar jaar.